Društvo Grad

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „НЕКА СЕ СВАКО ДЕТЕ РАДУЈЕ БОЖИЋУ“

 Удружење Чачана у Београду и ове године придружује се Kолу српских сестара „Надежда Петровић“ и другим чачанских фирмама и организацијама у њиховој традиционалној хуманитарној акцији „Нека се свако дете радује Божићу“. Акција се ове године одвија под слоганом „Буди и ти супер херој“. Циљ је прикупљање помоћи за децу из мање имућних породица у нашем крају, тако да срећно дочекају и прославе божићне празнике. Традиционално увек овим активностима придружи већи број фирми, организација и појединаца из Чачка и околине.

      У акцији можете учествовати на два начина. Први је уплатом донације на жиро рачун 155–0000000024079–38 Халк Банка (Чачанска Банка а.д.), са назнаком „За божићну хуманитарну акцију“. Други начин је преко донације производа за децу, и то гардеробе, хране, слаткиша, играчака, средстава за хигијену и другог. Посебно апелујемо на оне наше чланове који могу донирати половну дечију гардеробу која је у добром стању за ношење да то заиста и учине. Нешто што се нама у датом моменту не чини битним неком може значити много.

Фото: Удружење Чачана у Београду

За новчане прилоге акцији:
Текући рачун  155-0000000024079-38 Халк Банка, са назнаком „За божићну хуманитарну акцију“

За прилоге у гардероби, храни, слаткишима и осталом:
мејл на udruzenjecacana@gmail.com
СМС порука на телефон 0637444801
порука на Фејсбук профил „Udruženje Čačana u Beogradu“

      Прихват донација у стварима Удружење Чачана у Београду организоваће тако што они који у Београду имају ствари за донирање треба да се до 25. децембра 2022. године јаве мејлом на мејл адресу udruzenjecacana@gmail.com или СМС поруком на телефон 0637444801 или поруком на нашем Фејсбук налогу „Udruženje Čačana u Beogradu“. Наши пратиоци који живе у Чачку донације у роби могу доставити у просторије Kола Српских Сестара у Чачку у улици Цара Лазара број 33, Чачак. Пре тога се најавите госпођи Бојани из Kола Српских сестара на број телефона 0653489000.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.