G.Milanovac Region

Караван “Спортских игара младих” креће из Горњег Милановца

Караван “Спортских игара младих” креће из Горњег Милановца


Финални део турнира „Coca Cola Cup“, као и такмичење под називом „ZERO WASTE SIM POLIGON “, чији је мото очување животне средине одржан је у спортској хали „Бреза” у Горњем Милановцу. Покровитељи манифестације су Општина Горњи Милановац и Установа Спортско – рекреативни центар Горњи Милановац, а организатори „Спортске игре младих“ и „Coca Cola Cup“.


-Данас је велики дан за мене и за сву децу Горњег Милановца. Званично смо отворили „Дунав осигурање Спортске игре младих“, под слоганом „Буди део игре – чувајмо нашу планету“. Наша општина годинама уназад брине о екологији и здравој животној средини. Редовно се врше едукације деце на тему значаја заштите животне средине. Едукују се деца од вртића, преко основних и средњих школа, па ево и данас „Спортске игре младих“ тематски почињемо екологијом. Подсетићемо још једном најмлађе суграђане колико је важно бринути о средини у којој живимо. Хвала организаторима што су изабрали наш град као општину из које креће Караван спортских игара младих – рекао је Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац приликом свечаног отварања „Спортских игара младих“ у Горњем Милановцу.
Уједно Ковачевић је пожелео срећу и успех свим учесницима и захвалио Предрагу Марковићу директору Спортско-рекреативног центра на изузетној организацији такмичења у Горњем Милановцу. На такмичењу је учествовало близу две стотине младих из рудничко-таковског краја.
Извор: КАБИНЕТ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.