3 +
G.Milanovac Region

КАРТИЦЕ „ЦЕНА МИНУС ЗА ТРИ ПЛУС“ ЗА 2022. ГОДИНУ

КАРТИЦЕ „ЦЕНА МИНУС ЗА ТРИ ПЛУС“ ЗА 2022. ГОДИНУ

Општина Горњи Милановац организовала је слање картица „Цена минус за ТРИ ПЛУС“ за 2022. годину, на 555 адреса пребивалишта породица корисника.

Ове картице, наглашава се у саопштењу из Кабинета председника Општине, омогућавају попусте при куповини роба и услуга широм Србије код оних продаваца/пружаоца услуга који су део програма подршке породицама са троје и више деце „ПОКРЕТ ЗА ДЕЦУ ТРИ ПЛУС“. Уз картицу иде и брошура „ПОКРЕТ ЗА ДЕЦУ ТРИ ПЛУС“ која садржи списак актуелних попуста за кориснике у локалним самоуправама које су део овог система.

-Моле се они корисници који своје картице не добију на кућне адресе, обично из разлога јер су у међувремену променили адресу, а о томе нису обавестили Општину Горњи Милановац, да их потраже на шалтерима Општинског услужног центра, Таковска 2, Горњи Милановац, у периоду од 08 до 17 часова. Лица која желе да постану нови корисници картица „Цене минус за ТРИ ПЛУС“ могу поднети захтев на истом месту и у истом периоду, на формулару доступном у Општинском услужном центру и на сајту општине Горњи Милановац. Услов за одобравање картице је да се ради о породици која има пребивалиште на територији општине Горњи Милановац (за избегла и расељена лица довољно је пријављено боравиште и статус избеглице/расељеног лица) и да имају троје или више деце од којих је бар једно дете малолетно – наводи се у саопштењу.

Извор: Ча глас

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.