КИША, Фото: Зоран Зиндовић
Društvo Grad

Киша, суснежица и пад температуре

ИЗВОР: РТС

Данас ће бити слабе кише јужније од Саве и Дунава, а на југоистоку и суснежице, док ће у брдско-планинским пределима падати снег.

Јутарња температура од 0 до 5 степени, а највиша од 4 до 7.

КИША, Фото: Зоран Зиндовић
КИША, Фото: Зоран Зиндовић

У Београду јутарња магла, а затим је могућа слаба киша. Температура до 6 степени.

У понедељак умерено до потпуно облачно и углавном суво, само још на југу и истоку понегде са слабом кишом или суснежицом, а на планинама са слабим снегом. Ветар слаб, у кошавском подручју и умерен, источни и југоисточни, а на југу Баната јак, повремено и олујни. Најнижа температура од -1 до 3 , а највиша од 4 до 7 степени.

У уторак умерено облачно и углавном суво, само у Неготинској Крајини облачно и тмурно, повремено са слабом кишом или росуљом. још ујутру понегде на истоку са слабим падавинама. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, повремено и олујни, источни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 3 , а највиша од 5 до 8 степени.

За среду се прогнозира јаче наоблачење са кишом у јужним и источним крајевима, на планинама са слабим снегом. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју јак, повремено и олујни, источни и југоисточни. Најнижа температура од -1 до 3, а највиша од 5 до 8 степени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.