Aktuelno Društvo

KMF Borac sa Prijepoljcima srcem i loptom za pomoć Stefanu Laziću

Čačanski futsaleri u MOZZART dresovima igraju za humanost

U 12. kolu Treće futsal lige, KMF Borac, odeven u MOZZART opremu, u dobro nam znanoj akciji “Novi dresovi za nove šampione”, sastaće se u petak od 20.30 časova sa ekipom KMF Župski Rubin iz Prijepolja. Sportski aspekt utakmice ovoga puta je nebitan, jer su Čačani i Prijepoljci odlučili da se lopta ovom prilikom zakotrlja za pomoć pri lečenju pionira FK Borac, Stefana Lazića (15), kome je na put karijere i detinstva stao maligni mezenhimalni tumor na potkolenici.

Odlučeno da sva sredstva sakupljena ovom prilikom budu namenjena za lečenje fudbalera kome je bolest dijagnostikovana 2016. godine, da bi se posle niza analiza, i ispostavilo se uzaludno protraćenih nada, stvar dodatno iskomplikovala nakon preloma potkolenice na treningu FK Crvena zvezda, gde je Stefan Lazić 2017. bio na probi.

Utakmica KMF Borac – KMF Župski Rubin igra se u petak u 20.30 časova u sportskoj dvorani “Mladost” u Atenici. Domaćin ovog susreta, zajedno sa trenerima mladog Stefana Lazića, Dragaom Biočaninom, i Aleksandrom Ivanovićem smatra da je ovaj gest najmanje što klub duguje perspektivnom centarforu koji je u svojoj konkurenciji postigao više od 200 golova, i tako se sportskim vrlnama nametnuo klubu iz Ljutice Bogdana.

Mozzart sport

(Foto: KMF Borac)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.