Društvo

KOLALICIJA SPS U ČAČKU PREDALA IZBORNU LISTU

Predstavnici koalicije Socijalistička partija Srbije (SPS) – Jedinstvena Srbija (JS), predali su večeras Gradskoj izbornoj komisiji 1.548 potpisa građana i listu sa imenima 51 kandidata za odbornike u loklanom parlamentu.

Naziv liste je “Ivica Dačić – Socijalistička partija Srbije (SPS) – Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković”.

Nosilac izborne liste, ujedno i kandidat za gradonačelnik Čačka Nemanja Trnavac, izjavio je da su između ostalih kandidati za odbornike doktor Marijana Glišić, kolicioni partner Vladimir Slović, profesor doktor Miloš Papić, proslavljeni stonoteniski reprezentativac Đorđe Prejak.

“Na listi su naši ljudi iz mesnih organizacija, odnosno svi oni kandidati koji su u svojim sredinama prepoznati kao kvalitetni kandidati i koji će se boriti u interesu građana i zastupati potrebe teritorija sa kojih dolaze”, navao je on.

Poručuje da će tokom kampanje slušati svoje sugrađane i njihove potrebe.

“Vodićemo jednu kulturnu i umerenu kampanju, onako kako socijalisti to čine. Nema niko pravo ko se bavi političkim delovanjem da priča nešto što je neizvodljivo. Ono što je naš predsednik Ivica Dačić radio na republičkom nivou, odnosno njegov način borbe, tako ćemo mi nastaviti ovde u lokalnom parlamentu”, istakao je Trnavac.

Trnavac kaže da socijalisti očekuju povratak u gradske institucije u što većem broju, pre svega u lokalni parlament.

Lokalni izbori za odbornike Skupštine grada Čačka biće održani 26. aprila, istovremeno sa parlamentarnim.

Izvor: MNA

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.