Sport

MOTO KROS – DOMINACIJA ČAČANA

Na stazi “Miloš Lijeskić” na Jeljenu je u nedelju, 30. avgusta, trkom za “Veliku nagradu Čačka” nastavljen je Otvoreni šampionat Srbije, koji je zbog epidemiološke situacije bio prekinut. Zbog mera koje su na snazi publika nije bila u mogućnosti da prisustvuje ovom događaju, a nisu mogli da dođu ni vozači iz inostranstva, pa je učestvovalo 50 takmičara iz 12 srpskih klubova.

Start,  arhiva Termorad AMSK Čačak

U klasi MH 65 (nastupaju vozači do 12 godina starosti) treću poziciju zauzeo je Todor Tucaković (Termorad AMSK “Čačak”), kome je ovo bio prvi nastup na nekom takmičenju. Njegov klupski drug Aleksa Milosavljević bio je najbolji u klasi MH 85 u kojoj su se nadmetali vozači starosti do 14 godina.  

Aleksa Milosavljević, foto by Dejan Todosijević

Stefanu Radanovu (MK “Tanasako Rajić”) pripala je prva pozicija u klasi  MH1, dok je drugoplasiran bio vozač Termorad AMSK “Čačak” Miloš Đorđević. Nenad Petrović (MK “Tanasako Rajić”) osvojio je treće mesto u klasi  MH2, dok je Vlade Rajević (Termorad AMSK “Čačak”) bez većih problema tijumfovao u klasi MH3.

Debitant Todor Tucaković,  arhiva Termorad AMSK Čačak

Još jedan čačanski vozač se popeo na najvišu stepenicu pobedničkog postolja. Branko Radanov (MK “Tanasako Rajić”) osvojio je prvo mesto u klasi MHS.

U ekipnoj konkurenciji, klasa klubova I, prvo mesto osvojio je Termorad AMSK “Čačak”, dok je drugoplasirana ekipa MK “Tanasko Rajić”.

U klasi II Termorad AMSK “Čačak” pripalo je drugo mesto

Pripremili: Slobodan Tanasković i Vladimir Duba          

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.