G.Milanovac Projekti Region

„МОЖЕШ И ТИ“ – НОВИ СУСРЕТ О СТАРТАП ПОСЛОВАЊУ У „ИМПУЛСУ“

ИЗВОР: „Импулс“ стартап центар

Регионални иновациони стартап центар „Импулс“ из Горњег Милановца наставља са својим најављеним садржајним програмом до краје године. У четвртак, 13. октобра, гост новoг „мeetup-а“ из серије „Импулс“ „мeetup-а“ „Можеш и ти“, чији је циљ представљање младих и успешних људи из стартап света, био је Михајло Никодијевић, извршни директор стартапа „Тапни“. Овај сусрет је део Програма подршке раду стартап центара од стране Кабинета министра за иновације и технолошки развој Владе Републике Србије.

Фото: „Импулс“ стартап центар


Стартап компанија „Тапни“, чије производе тренутно користи преко 5000 компанија широм света, има за циљ да промени и поједностави начин умрежавања људи кроз коришћење њихових картица, налепница или привезака без физичке размене или коришћење додатних апликација. Довољно је прислонити смарт телефон на „Тапни“ додатак и на екрану ће се појавити корисникови подаци и сви његови профили са друштвених мрежа.

Фото: „Импулс“ стартап центар


Михајла Недељковића је „Импулс“ заједница већ упознала у једној од епизода подкаста – „Импулс стартап приче“ али сада је публика имала прилику да га упозна уживо, да чује његову занимљиву животну причу, као и да му поставља. Његов пут до успешног власника стартапа „Тапни“ није био уобичајан и лак.

Фото: „Импулс“ стартап центар


Са публиком је поделио детеље одрастања у Ћуприји, да је стасавао у одличног ђака, о професионалној каријери фудбалера, као и стечене факултетске дипломе у Бечу. Оснивање Стартапа га је из Беча довело поново у Србију и баш та тема била је повод да разговарамо о стартап заједници код нас, о српском стартап екосистему и инвестиционим фондовима.

Фото: „Импулс“ стартап центар

Недељковић сматра да је у Србији никад бољи тренутак за оснивање једног стартапа и улазак у стартап свет, што би и био закључак овог окупљања са надом да је овај догађај некога и мотивисао да уплови у стартап индустрију.

Предочено је да тренутно имају пословнице у три земље Аустрији, Мексику и Србији као и планове проширења на тржиште Блиског истока. Такође, имају тим сарадника који броји преко 25 чланова и који наставља да расте. Главна пословница им је у Београду.


Ова серија „meetup-a“ јединствена је у Србији јер у Горњи Милановац стижу оснивачи тренутно водећих стартап компанија са искреном жељом да пренесу даље своја богата знања и искуства из пре свега стартап света.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.