G.Milanovac

Награде и признања најбољим ученицима општине Горњи Милановац

Уручене награде и признања најбољим ученицима општине Горњи Милановац

Свечаност поводом доделе признања најбољим ученицима у општини Горњи Милановац одржана је јуче у Великој сали Дома културе. Награде су уручене ђацима генерације, добитницима признања „Вук Караџић“ и освајачима прва три места на републичким такмичењима.

Ђацима генерације награде је уручио Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац, који је овом приликом између осталог рекао:

-Веома сам поносан што је пред нама велики број изузетних ђака, који су ову школску годину завршили са највишим оценама и најбољим знањем. Општина Горњи Милановац улаже велике напоре и средства како би школство подигла на што виши ниво. Ту, најпре, издвајам образовну инфраструктуру, дакле, улагање у реконструкцију школа, како би наши ђаци имали што боље услове за учење и напредовање. Осим тога, настојимо и да примењујемо све едукативне и креативне програме који су заступљени и у другим школама у Србији, а који унапређују систем школства. Из локалног буџета издвајамо средства за многа такмичења и поносни смо када са њих дођете са освојеним наградама. Трудимо се да у општину доводимо нове компаније, да се град константно привредно развија, како бисте након завршених студија имали где да се запослите и примењујете стечена знања.

Ђаци генерације су: Лена Танасковић – ОШ „Краљ Александар Први“, Теодора Станкић – ОШ “Момчило Настасијевић“, Филип Василијевић – ОШ “Свети Сава“, Андреа Сарић – ОШ „Десанка Максимовић“, Исидора Весковић – ОШ “Таковски устанак“, Тедора Станојевић – ОШ “Иво Андрић“ Прањани, Милица Вучетић- ОШ“Арсеније Лома“, Марко Игрутиновић – Гимназија „Таковски устанак“, Димитрије Остојић- Економско-трговачка школа “Књаз Милош“ и Владимир Андрић – Техничка школа „Јован Жујовић“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.