Društvo

NESTALA STARIJA ŽENA U VRANIĆIMA, SUTRA ORGANIZOVANA POTRAGA

U Vranićima je nestala starija ženska osoba, objavila je Služba civilne zaštite Čačak na svojoj FB stranici, kao I apel da se svi ljudi dobre volje pridruže akciji PU Čačak i jedinicama Civilne zaštite u cilju pronalaženja ove đene, koja počenje sutra u 9 časova.

Ilustracija

„Pozivamo sve meštane Vranića, Gornje Gorevnice i Milićevaca, kao i druge stanovnike koji poznaju teren u pomenutim selima i koji su u mogućnosti da se sutra, 6. novembra, od 9 sati, pridruže akciji Policijske uprave Čačak i jedinicama Civilne zaštite u pronalaženju nestale osobe. Prema informacijama sa kojima raspolažemo, radi se o starijoj ženi koja je nestala u MZ Vranići. Zborno mesto je Dom MZ Trbušani“, piše u postu Civilne zaštite Čačak.

Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da je starica bila smeštena u Domu za stare u Vranićima.

I. M.

One thought on “NESTALA STARIJA ŽENA U VRANIĆIMA, SUTRA ORGANIZOVANA POTRAGA

  1. Starica je smestena u dom Pera Maric vec tri godine zena je iz Srezojevaca taj teren treba pretraziti a Pera Maric kazniti koja neodgovornost da dom koji je zatvorenog tipa ostavljaju otkljucan i otvoren da moze kad ko hoce da udje i izadje i cuvara nigde nema staeica je nestala jos u nedelju sramota

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.