Aktuelno

Otvaranje Emmezeta centra u Čačku 31. maja!

Baš kako ste vi tražili – Emmezeta stiže u Čačak! Novi Emmezeta centar se otvara 31. maja u Čačku, na kružnom toku u Preljini (adresa: Ibarski put bb)!U uređenom prostoru površine 3.000 kvadratnih metara, kupci će moći da pronađu široki asortiman svega potrebnog za uređenje celog doma i bašte. Emmezeta centar Čačak će u ponudi imati veliki izbor nameštaja i dekoracije za svaki ukus, kao i tehnike neophodne svakom savremenom domaćinstvu. I sve tu uz brojne uštede, kako uspešan Emmezeta koncept i poručuje: Niske cene svaki dan.Kupci će u čačanskom Emmezeta centru, kao i u beogradskom, moći da uživaju u kompletno opremljenim enterijerima soba gde će pronaći inspiraciju za uređenje svog doma, bašte, terase, balkona, poslovnog prostora, kancelarije… U modernom centru, ljubazni prodavci će sa svim zainteresovanima podeliti ideje i stručne savete kako da na najbolji i najpovoljniji način osveže svoj enterijer i naprave pravi izbor za svaki svoj kutak.Pored velikog parkinga ispred samog centra lociranog odmah pored kružnog toka u Preljini, svim posetiocima je obezbeđena još jedna pogodnost – autobuska linija kompanije „Autoprevoz“ koja saobraća iz centra Čačka do Emmezete u Preljini.

Emmezeta je u svom novom centru u Čačku zaposlila 55 ljudi. U dogovoru sa gradonačelnikom Čačka – Milunom Torodovićem, prioritet u zapošljavanju su imali građani iz porodica koja nemaju ni jednog zaposlenog člana.

Objekat u Čačku biće drugi objekat Emmezete u Srbiji, posle centra u Beogradu (adresa: Partizanske avijacije 2a, Bežanijska kosa), koji s uspehom posluje već dve godine. Emmezetin cilj je razvoj na srpskom tržištu i približavanje svim građanima Srbije koncepta centra za potpuno opremanje doma, uz veliku mogućnost izbora na jednom mestu i cene prilagođene kupovnoj moći. Cilj je da Emmezeta centri budu dostupni potrošačima širom Srbije koji su zahvaljujući centru u Beogradu već pokazali interesovanje za našu ponudu i usluge, kao i prepoznali kvalitet i pristupačne cene.

Emmezeta centar – brend poznat po najboljem odnosu cene i kvaliteta širom Evrope – deo je uspešne Conforama grupacije sa sedištem u Francuskoj, koja je deo Steinhoff International, druge najveće korporacije na svetu u industriji nameštaja i uređenja do

Оставите одговор