Kultura

Otvorena izložba fotofgrafija „FORMAT 2017“

FORMATIRANJE

U ponedeljak, 18. decembra, u „Žutoj kući“, poznatom okupljalištu čačanskih fotografa, otvorena je izložba fotofgrafija „FORMAT 2017“ Foto grupe „Format“, koja postoji od maja 2016. godine, u okviru Planinarskog društva „Kablar“. Nakon godinu dana rada, bogata izlagačka delatnost, 73 izložene fotografije, a osvojeno je i 20 nagrada na brojnim izložbama. Na izložbi u „Žutoj kući“ izložene su 33 fotografije 18 autora, od najmlađeg, koji ima samo 13 godina, do najstarijeg, koji ima 72 godine.
U ime svih autora, prisutnima se obratio Slobodan Pajić, istakavši da je najuspešniji autor Foto grupe „Format“ u 2017. godini Nenad Karapavlović. Dosta novih autorskih imena: Tatjana Marjanović, Aleksandar Mihailović, Anđela Stanić, Bogdan Gugleta, ali i poznatih, poput Milenka Savovića, Đorđa Vukadinovića, Slobodana Pajića, Bojana Pajića, Simonide Nikolić, Mladena Janjića…
Prijatna atmosfera tokom večeri, grickali su se sponzorski proizvodi i pilo pivo, a posetioci „Žute kuće“ u odličnim fotografijama mogu uživati i u narednim danima.
„Fomatovcima“, puno sreće i uspeha i u narednoj godini.

D. D.

Foto: Branko Utvić

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.