Пројино брашно 80
Кромпир 50
Пасуљ 250-300
Паприка 200
Парадајз 200
Краставци 200
Тиквице 200
Цвекла 50
Ротква 50-60
Купус 50
Koрнишони
Першун веза 30-50
Шаргарепа 50
Зелени лист купуса 70
Зелена салата 50-70
Црни лук 50-70
Бели лук кг 700-800
Шампињони 200
Броколи 200
Празилук 120
Карфиол 200
Плави патлиџан
Ротквице 50
Спанаћ 200
Мушмуле
Грожђе
Тикве 100
Јабука 30-60
Крушка 200
Суве шљиве 250-500
Малине 1кг
Јужно воће 130-240
Лешници 1кг 1200-1500
Језгра ораси 700-1000
Очишћена живина 350
Јаја 10-14
Кајмак 600-700
Сир 250-300
Пршута 1200-1700
Сланина 350-750
Суџук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
Телад
Дебеле свиње
Прасад 220-230
Овце 130
Јагњад 280-300
Пшеница 24
Кукуруз 22
Јечам 25