Sport

ПРУЖИТИ ЈАК ОТПОР

У суботу, 19. новембра, од 19.30 у хали крај Мораве биће одигран меч деветог кола “АдмиралБет“ КЛС лиге у коме ће се састати „Чачак 94 Quantox“ и „Динамик Балкан Бет“. Биће то дуел два тима са потпуно различитих позиција на табели. Чачани су са скором 1/7 на деоби последњег места са „Дунавом“, док су Београђани остварили свих осам победа и сами заузимају врх табеле.

Владимир Лучић
  • Реч је о добро селектираној екипи која игра модерну кошарку и њихов стил може многима да служи као пример. Њега обележава много транзиције и шутева за три поена. Зато ће нам задатак бити веома тежак и покушћемо да пружимо јак отпор – свестан је шта очекује његов тим тренер „Чачак 94 Quantoxa“ Владимир Лучић.

Осим јаког противника, домаћину ће велики проблем представљати и неиграње крилног центра Ђорђа Мајсторовића, чији је повратак на терен неизвестан због повреде два прста на шаци десне руке.

  • Нама свакако недостају високи играчи, јер од четири неопходна на позицијама четири и пет, на располагању је само Младен Пантић. То тражи изналажење неких других решења са два играча којима то није природна позиција, Поповић и Гуговић, и то ствара огромне проблеме како при организацији тренинга, тако и на самој утакмици – износи Лучић тешкоће са којима се суочава.

Американац Треј Пулинам је нови играч у редовима „Чачак 94 Quantoxa“. Реч је о момку који игра на позицији један, завршио је колеџ Сан Дијего и полако се прилагођава новом начину играња. Лучић каже да је задовољан његовим залагањем на тренинзима и како од њега очекује да игри донесе преко потребну брзину.   

Никола Радовановић, фото: Лејча

Никола Радовановић је једно време провео у „Динамику“ и добро познаје све играче.

  • Играју брзо и то им је најјача страна. Посебно ћемо морати да обратимо пажњу на Медаревића, сигурно једног од најпреспективнијих играча у КЛС – износи своја запажања Радовановић, уз закључак да ће му играње против бившег клуба дати посебан мотив.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.