Aktuelno Društvo

PRVA GRUPA MALIŠANA U ODMARALIŠTU „OVČAR“ U ULCINJU DOČEKALA SUNCE (FOTO)

Ove godine je prva smena mališana otišla u Ulcinj u odmarališe „Ovčar“ po kiši i veoma niskim temperaturama za ovo doba godine. Verovatno da je to razlog što je ovoga puta otputovalo duplo manje autobusa nego što je bio slučaj prethodnih godina. Dočekalo ih je sređeno odmaralište i ne tako toplo vreme. Međutim, vaspitači i sjajni rekreatori svaki dan su pripremali razne vrste zabava za mališane. Ne izostaje svakodnevna šetnja, ali druženje i igra su i pak najbitniji petogodišnjacima.

A onda je progrejalo! Sunce, pesak, more… Šeširi, kačketi, kantice za pesak, pištolji na vodu, „crvići“ za plivanje ukrašavaju plažu Ulcinja. Deca se odlično provode, koriste da, prema planu, svaki mogući trenutak provedu u vodi, a uveče uživaju u maskembalima i ostalim zanimacijama, prenosi nam utiske vaspitačica AnaVasiljević iz vrtića „Boško Buha“. Roditelji, čija deca su u Aninoj grupi, ovim putem su poželeli da joj zahvalimo za sve što čini za njihove mališane, ali i što njih svakodnevno izveštava o tome šta rade i kako se provode. Velike pohvale, i sa „morske“, ali i sa strane roditelja idu rekreatoru Ivanu Beševiću, čije budno oko prati svaki korak, svakog mališana koji je u vodi, zabavlja in na plaži, ali i u odmaralištu.

Atmosferu će vam najbolje dočarati fotografije na kojima je starija grupa vaspitačice Ane Vasiljević iz vrtića „Boško Buha“:

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.