Grad

RASPISAN TENDER ZA NABAVKU NAMEŠTAJA ZA NTP ČAČAK

Naučno-tehnološki park u Čačku uskoro bi mogao da bude spreman za prve stanare odnosno da dobije novu opremu i nameštaj. Raspisana je javna nabavka za, između ostalog 60 konferencijskih stolica, kao i više fotelja, konferencijskih stolova, komoda, radnih stolova i gardarobera.

Rok za isporuku i montažu opreme ne može biti duži od 30 kalendarskih dana od dana, a ponude se mogu dostaljati do 25. marta 2020. 

Čačanski NTP postaće četvrti centar u Srbiji, posle Beograda, Novog Sada i Niša.

Podsetimo, krajem oktobra Grad Čačak raspisao je tender za izradu projektne dokumentacije za gradnju NTP-a na 3.600 m2, a posao je na tenderu dobila kompanija Home plan iz Beograda za 3,99 miliona dinara bez PDV. 

Kako je ranije rečeno, za izgradnju Naučno-tehnološkog parka u Čačku predviđeno je 3,5 mil EUR, a sredstva će biti upotrebljena za obezbeđivanje i opremanje novog poslovnog prostora za potrebe novih firmi i kompanija.

Nakon useljenja mladih privrednih subjekata, stvorili bi se uslovi za otvaranje 300 novih radnih mesta. Predviđena dinamika adaptacije i realizacije projekta je 24 meseca.


U realizaciju celog posla, Grad Čačak ulaže zemljište i kompletnu infrastrukturu u vrednosti 2,5 mil EUR, dok bi učešće Republike u izgradnji i sanaciji postojećih objekata trebalo da bude 3,5 miliona.

Izvor: Ekapija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.