Grad

Rekonstruisana deonica koja spaja Vapu i Zablaće

Gradsko rukovodstvo, na čelu sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem posetilo je Mesnu zajednicu Vapa u kojoj je rekonstruisana deonica puta, dužine 1.400 metra, koja ovo selo spaja sa Zablaćem. Ova saobraćajnica decenijama je čekala obnavljanje, u koje je Vlada Republike Srbije uložila 12,8 miliona dinara preko JP „Putevi Srbije“, a Grad Čačak je pomogao sa 700 hiljada dinara.


U Vapi je rekonstruisan i deo kanalizacione mreže, nastavak se očekuje, najavljuje gradonačelnik Todorović, kao i ulaganje u obnavljanje Doma Kulture u ovom selu.

-Dom kulture je problem koji datira decenijama. U narednih sedam dana biće završeno obnavljanje stolarije, a sledeće godine sređujemo i unutrašnjo deo Doma za mlade – najavio je Todorović. Napominjući da je u ovom selu ostao veliki broj mladih, ponovio je da je jedna od značajnijih investicija za narednu godinu izgradnja vrtića u Zablaću.


Gradonačelnik je ovom prilikom podsetio da bi do kraja ove kalendarske godine trbalo da bude završena rekonstrukcija Balkanske, ulice 7 kod Opšte bolnice, ulica 222 i Radiše Zatežića u Ljubiću, kao i saobraćajnice u Prijevoru.

I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.