Sport

RIBOLOVNI KUTAK ZAPADNE SRBIJE, NA ZAPADU NIŠTA NOVO

U nedelji iza nas nije došlo do bitnijih promena na našim omiljenim mestima za ribolov, jer su sve reke nadošle, brze su i mutne, a i na jezerima su povećani vodostaji. Ali, za vešte ribolovce to ne predstavlja nikakav problem, jer oni uvek znaju da se prilagode i zabeleže odlične rezultate.

Užičanin Rade Obrenović pohvalio nam se lepim primerkom mladice ulovljenim na Drini

Na Limu i Drini, uprkos navedenoj situaciji, zabeleženi su dobri ulovi bele ribe, a na Drini je već postalo uobičajeno da se ulovi i poneki kapitalni primerak mladice. Tako je bilo i proteklih sedam dana. Ne treba ni podsećati da su sve one vraćene u reku. Od bele ribe, kod Kokinog Broda, hvatani su skobalj i plotica, a pecani su još šaran i smuđ. Na Rzavu i Đetiwi standardno. “Radi” klen. Jezero Vrutci je i dalje sjajno mesto za lov na grgeča, a tu je hvatana još bela riba i šaran. Duž Zapadne Morave pecane su skoro sve vrste bele ribe. Najviše nosara, babuška i skobalj. Uhvaćeno je i po par lepih primeraka štuke, šarana i soma. Kod Knića su, pored bele ribe, hvatani šaran i som, a dobri rezultati su ostvareni u lovu na grabljivog smuđa.

NAŠ KOLEGA NEBOJŠA PETROVIĆ NES JE KOD KNIĆA, KORISTEĆI SILIKONSKU VARALICU SOPSTVENE PROIZVODNJE, IMAO USPEHA U LOVU NA SMUĐA

Prognostičari nam obećavaju lepo vreme, bez padavina i još uvek toplo. Idealni uslovi za izlazak na vodu. Sezona slava je u punom jeku, ipak, očekujemo da će naše kolege uspeti da ispoštuju običaje, ali i naći vremena da zabace koju. Do sledećeg susreta BISTRO!!!

Pripremili: Šnel i Duba  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.