Sport

RIBOLOVNI KUTAK ZAPADNE SRBIJE – OSTVARENI ODLIČNI ULOVI U NEDELJI IZA NAS

Kolege, pravo je zadovoljstvo pisati ovu rubriku kada se naprave ovakvi rezultati. Sa svih ribolovnih područja stigle su lepe vesti o finim ulovima. Naravno, bele ribe je i protekle nedelje bilo u izobilju. Krećemo, kako ste već navikli, sa jugozapada naše lepe Srbije.

Kod Prijepolja fino su hvatani krkuša, klen i salmonidi, pastrmka i lipljan. Lipljan i poneka pastrmka su pecani i duž Drine, a od bele ribe najviše su hvatani skobalj i plotica, kojih je u izobilju bilo i kod Kokinog Broda. Pored ovih vrsta na Zlatarskom jezeru uhvaćeni su poneki klen i zlatovka, a bilo je i smuđa. Ko se uputio na Taru i pecao na jezeru Zaovine mogao se pohvaliti ulovljenim somom, a fino je hvatan i klen. Skobalj, plotica, klen i poneki šaran su pecani na jezeru Vrutci. Naše kolege kojima se više sviđaju brzi vodotoci zaputili su se ka Rzavu i Đetinji i tamo hvatali pastrmku i lipljana, a upecali su i poneki primerak krkuše. Na Zapadnoj Moravi, od Ovčar banje do Donje Gorevnice, pecani su skobalj, krkuša, šaran, štuka, a uhvaćen je i poneki som. Kod Knića, pored svih vrsta bele ribe, zabeleženi su dobri ulovi šarana, smuđa i soma.

Sjajna nedelja je iza nas. Očekujemo da naredna bude, ako ne bolja, onda bar ista kad su u pitanju ulovi. Do sledećeg izdanja “Kutka” BISTRO!!!

Pripremili: Šnel i Duba

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.