Društvo

Svi kapaciteti u Atomskoj banji Gornja Trepča za jul i avgust rasprodati

Turistička organizacija Čačak danas i sutra je domaćin turističkim agencijama radi promocije novih program i ideja za boravak u Čačku i predelu izuzetnih odlika „Ovčarsko – kablarska klisura“. TOČ, zajedno sa turističkom agencijom „Lazena“ predstavlja grad Čačak, Ovčarsko – kablarsku klisuru i Atomsku banju Gornja Trepča.

-Između ostalog, zbog čegha ovo radimo, znamo da ove godine dosta naših turista neće ići u iostranstvo, đelimo da našim agencijama pokađemo sa čime raspolažemo i da zainteresujemo naše turiste, kako bi ih doveli u naše krajeve – rekao je Vojin Jakovljević, direktor TOČ.


Ministarstvo je odvojilo dve milijarde dinara ili 400.000 vaučera i Čačk je takođe u tom programu, naši ugostiteljski objekti, uglavnom u objektima Morave i Atomska banja Gornja Trepča, koja je prema rečima Jakovljevića, rasprodata za jul i avgust, što nije bio slučaj ranijih godina.


Jedan od gostiju je i Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije „Juta“, on je reako da je ovo veoma dobar primer saradnje privatnog i javnog sektora, koji bi trebalo da dovede do toga da turističke agencije, koje su sada gosti Ččaka, uvrste ovaj kraj u svoju turističku ponudu.

I. M.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.