Sport

У НЕДЕЉУ НАСТАВАК “ФЕСТИВАЛА ЗДРАВОГ ДУХА”

Другим издањем трке “Мала Света гора” 11. јула у Овчар Бањи ће бити настављен “Фестивал здравог духа” који је започео планинском трком одржаном у недељу, 27. јуна.

Старт прошлогодишње трке

– Очекујемо више од 150 учесника. За разлику од претходне године када су нам дошли само тркачи из наше земље и Републике Српске, сада ће наступити и атлетичари из још пет земаља, па ова трка добија међународни карактер. То све нас у Организационом одбору радује, јер је овај Фестивал настао као жеља да се што више и боље представе могућности којима располаже овај предео. Настојаћемо да се из годину у годину проширује списак земаља из којих нам долазе учесници – изјавио је Иван Чвркић председник Организационог одбора Фестивала и његов идејни творац и истиче да ће више од 100 тркача наступити у трци на десет километара, док ће се остали надметати у дисциплини пет километара.

Старт обе трке је у 11 сати, а потом, око 14 часова, на програму је церемонија доделе пехара и награда најбржим.

ОТКАЗАН АВАТЛОН

У суботу, 10. јула, у оквиру “Фестивала здравог духа” требао је да буде одржан Куп Србије у акватлону и трка рекреативаца у овој дисциплини. Из техничких разлога ова такмичења су отказана, а о новом датуму њиховог одржавања заинтерсовани ће бити благовремено обавештени.  

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.