G.Milanovac Region

Успех није успех, ако се не дели са другима

Успех није успех, ако се не дели са другима


Синоћ је у Дому културе одржан свечани коктел који је, после једногодишње паузе, уприличен поводом успешно завршене 2021. године. Председник општине Горњи Милановац Дејан Ковачевић угостио је најуспешније милановачке привреднике, директоре јавних предузећа и установа и представнике општинског руководства како би сумирали резултате успешне године која је на измаку, али и најавили нове пројекте за наредну.

Милановачка привреда се одлично снашла у времену које је уследило после закључавања услед пандемије која нас је све изненадила, јер једноставно нисмо знали како да се у тим временима понашамо. Мислим да је пресудна улога била и помоћ државе 2020. године како би се сви производни капацитети одржали. 2021. година, по ономе што ја видим у буџету, а то је плод вашег рада, је рекордна година у финансијском смислу и на томе вам честитам. Честитам вам и на томе што сте успели да задржите раднике јер је то било кључно у 2020. како бисмо у 2021. наставили заједно да градимо – рекао је председник Ковачевић.

Мирослав Радовановић, директор компаније „ФОКА“, је истакао да је милановачка привреда била на висини задатка када је пословање у доба пандемије у питању и подсетио на значај приступне саобраћајнице, чија је изградња недавно започета.

У овом тренутку две најзначајније ствари за привреду су изградња приступне саобраћајнице, која ће нам, надам се, у року од годину дана донети знатна појефтињења и изградња индустријске зоне, која ће нам доста допринети – рекао је Мирослав Радовановић

Присутнима се обратио и Радош Бајић, глумац и редитељ, и најавио наставак снимања свог пројекта „Хероји Халијарда” на територији милановачке општине.

У мају наредне године долазимо у ваш град. Захваљујући разумевању господина Ковачевића, као и људи у вашој локалној самоуправи, општина Горњи Милановац ће бити почасни и часни домаћин пројекта „Хероји Халијарда”– изјавио је Радош Бајић.

Годину која се полако ближи крају привредници су оценили као успешну, упркос пандемији.

Извор: Кабинет председника општине

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.