Društvo Obrazovanje

„Здравим навикама и правим вредностима кроз живот“ са ОШ „Танаско Рајић“

Здравим навикама и правим вредностима кроз живот са ОШ „Танаско Рајић“

У недељу, 17. септембра, ученици 5. разреда, родитељи, учитељи, наставници и руководство ОШ „Танаско Рајић“ дан су провели другачије него обично – одлучили су се за пешачење у природи.

У склопу тематске недеље „Здравим навикама и правим вредностима кроз живот“ организована је активност „Упознавање кроз дружење и шетњу у природи за бољу сарадњу у школи“. Циљ активности је био боље упознавање свих актера школског живота ради постизања боље сарадње и сарадња са родитељима на развијању здравих животних навика.

Сви учесници заједно су возом отишли до Овчар Бање. Након договора о реализацији активности, упутили су се на стазу број 4. Водичи су били ученици који су похађали Планинарску секцију у претходним разредима. Петоро ученика, Олег Лучић, Вања Радуловић, Ленка Ковић, Никола Обреновић и Огњен Секуловић, присутнима су одржали кратко предавање о Каблару и о свим условима за безбедно и организовано пешачење у природи.

Након шетње, дружење је настављено у Овчар Бањи. Родитељи и деца су се пуни позитивних утисака вратили са излета у жељи да се више оваквих активности организује у будућности.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.