Srbija

ГМ: Липовац добија нови асфалт

На територији Општине Горњи Милановац наставља се са изградњом локалне путне инфраструктуре. Тим поводом, радове на асфалтирању локалног пута у месној заједници Липовац обишли су начелник Општинске управе Александар Јевтовић и директор Јавног предузећа за изградњу општине Божидар Вучетић.

Lipovac 1

„Након локалног пута у месној зајдници Прањани (Прањани – Аеродром) у дужини од 520 метара, који је асфалтиран пре неколико дана, данас се наставља са асфалтирањем локалних путева на територији општине Горњи Милановац. Налазимо се у месној заједници Липовац, где је у току асфалтирање прве деонице локалног пута у дужини од 500 метара. У наредних неколико дана ће бити асфалтирано још 1000 метара. Приликом асфалтирања локалних путева имамо одличну сарадњу са Јавним предузећем за изградњу општине, које нам пружа сву неопходну техничку подршку и припрему градилишта пре почетка асфалтирања. Асфалтирање локалних путева се у целости финансира из буџета општине Горњи Милановац. Ова инвестиција у Липовцу износи 8 милиона динара“, рекао је начелник Општинске управе Александар Јевтовић.

„Јавно предузеће за изградњу општине Горњи Милановац учествовало је на припреми за асфалтирање локалног пута, тако што је у целој дужини урађен ископ канала и постављене су цеви на улазима у домаћинства. Тиме смо смањили и саме трошкове изградње овог локалног пута“, истакао је директор Јавног предузећа за изградњу Божидар Вучетић.

У буџету општине Горњи Милановац за 2017. годину за путну инфраструктуру укупно је издвојено 148.813.179,00 динара.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.