Фото: Лејча
Sport

„БОРАЦ“ ОСТАО БЕЗ ГОРИВА

„БОРАЦ“ ОСТАО БЕЗ ГОРИВА


Вечерас су се у оквиру 13. кола АдмиралБет АБА 1 лиге у хали крај Мораве, пред 700 гледалаца, састали домаћи „Борац“ и подгоричка „Будућност“. Гости су овај сусрет решили у своју корист 82:76 (13:18, 21:20, 14:20, 34:18). Победник је добијен у последњих десет минута, а одлучила је „дужа клупа“ Подгоричана.

Фото: Лејча


Чачани су одлично почели, повели 7:0, да би гости половиним друге четвртине серијом 7:0 дошли у вођство 32:28. Завршница тог дела игре припада „Борцу“ који је направио резултат 10:2 и у другу половину сусрета ушао са четири поена вишка. Било је 38:34.
Сјајни су били Чачани током трећег дела. Одлична одбрана и фанатична борбеност донели су домаћину вишак од 14 поена пред одлучујућих десет минута. Нажалост, тада до изражаја долази чињеница да је три четвртине утакмице „Борац“ играо са само седам играча. Умор чини своје, као и квалитет гостију. Напади домаћина су све неорганизованији и безуспешно се покушава појадиначним акцијама. Искусни гости то користе и хладнокрвно постижу кошеве. Епилог је њихова победа.

Фото: Лејча


„Борац“: Илија Ђоковић 6, Ћурчић, Хејл 16, Санадзе 3, Радован Ђоковић, Лопез 6, Томашевић, Пецарски 12, Лешић 9, Маринковић 14, Чарапић 10, Јанковић.

В. Д.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.