


| НАЗИВ РОБЕ | 25. 10. |
| Пројино брашно | 100-120 |
| Кромпир | 80-100 |
| Пасуљ | 350-700 |
| Паприка | 100-350 |
| Парадајз | 150-250 |
| Краставци | 150-200 |
| Тиквице | 180-200 |
| Цвекла | 120 |
| Спанаћ | 150-220 |
| Купус | 80-100 |
| Целер | 250-500 |
| Першун веза | 50 |
| Шаргарепа | 100-150 |
| Зелени лист купуса | 100 |
| Зелена салата | 90 |
| Црни лук | 80-120 |
| Бели лук | 700-1000 |
| Шампињони | 350 |
| Броколи | 300 |
| Празилук | 200 |
| Карфиол | 280 |
| Плави патлиџан | 100-150 |
| Кисели купус | 200-250 |
| Млади лук (веза) | |
| Ротква | 120 |
| Ротквице | |
| Боранија | 749 |
| Млади кромпир | 699 |
| Крушке | 429 |
| Јабуке | 269 |
| Шљиве | 599 |
| Грожђе | 499 |
| Лубенице | 429 |
| Мед | 339 |
| Диње | 799 |
| Суве шљиве | 499 |
| Купине | |
| Боровница | 2000 |
| Мушмуле | 300 |
| Брескве | |
| Смокве | |
| Малине | |
| Лимун | 180-300 |
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 160-240 |
| Лешници 1кг | 1500 |
| Језгра ораси | 1000 |
| Очишћена живина | 299-500 |
| Јаја | 7-20 |
| Кајмак | 1000-1500 |
| Сир | 500-900 |
| Пршута | 1500-3000 |
| Сланина | 800-1400 |
| Суџук | 1400 |
| 25. 10. | |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | |
| Прасад | |
| Овце | |
| Јагњад | |
| Пшеница | 30 |
| Кукуруз | 30 |
| Јечам | 30 |
| НАЗИВ РОБЕ | 25. 10. |
| ШАРАН | 749 |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 699 |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 |
| ГИРИЦЕ | 269 |
| ОСЛИЋ ХЕК | 599 |
| ФИЛЕТ СОМА | 499 |
| СКУША | 429 |
| ХАРИНГА | 339 |
| ПАСТРМКА | 799 |
| ТОЛСТОЛОБИК | 499 |





