Културни центар
Kultura

КОНЦЕРТ Јелене Гавриловић „Cinema acoustic“ посвећен Соњи Савић

КОНЦЕРТ Јелене Гавриловић Cinema acoustic“ посвећен Соњи Савић


Специјална гошћа Катарина Радивојевић


Наша позната глумица изузетног гласа Јелена Гавриловић, одржаће концерт филмске музике – „Cinema acoustic“ 23. фебруара, са почетком у 20.00, у Културном центру Чачак, у оквиру финала Престонице културе Србије – Чачак 2023. и пројекта Чачанска родна.
Бесплатне улазнице за овај концерт могу се подићи на билетарници Културног центра Чачак.
Концерт је Јелена Гавриловић посветила легендарној Соњи Савић која је рођена у Чачку, 1961. године. Како је Јелена изјавила, она би волела „да се заједно присетимо свих оних нумера из домаћих али и страних филмова на којима смо одрастали.“
Специјални гост вечери је глумица Катарина Радивојевић са којом ће Јелена први пут наступити уживо, на сцени ће такође бити изузетни музичари: Габор Бунфорд (саксофон и кларинет), Милош Шикман (перкусије), Марко Атанацковић (клавијатуре), Банко Банковић (гитара).
Глумица Јелена Гавриловић добила је недавно овације публике на три концерта “Дизни 100” (Диснеy100”) у Београду. Јелена је извела чувене нумере из оба дела популарног анимираног хита “Залеђено краљевство” , по чему је позната и ван граница наше земље: “Сад је крај” и “Мени незнано”. Она је дала глас за српску верзију Елзе, а Дизни студио је управо Јелену Гавриловић уврстио међу 25 најбољих гласова за ту улогу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.