Sport

KOŠARKA – U ČETVRTAK SA SPLIĆANIMA

U 18. kolu ABA 2 lige u hali kraj Morave „Borac“ dočekuje ekipu „Splita“.

Iako je plasman u doigravanje već obezbeđen Čačani ništa ne prepuštaju slučaju, jer žele da sačuvaju nepobedivost na svom terenu, a i da ligaški deo sezone završe na prvom mestu.

– Izuzetno su kvalitetna ekipa koja želi da obezbedi učešće u doigravanju i zato će sigurno ići na pobedu. Zbog toga moramo da izađemo na teren motivisani, usresređeni i sa jasnim ciljem, kako bi osvojili dva nova boda – upozorava  pojačanje „Borca“ Dušan Miletić, koji se po rečima trenera Marinovića sve bolje uklapa u ekipu i od koga se očekuje da da ogroman doprinos kada se bude odlučivalo o plasmanu u ABA 1 ligu.

Na snagu Splićana upozorava i Marko Marinović.

– Imaju dosta dobrih igrača i spadaju među najjače ekipe, iako se po rezultatima to ne bi, na prvi pogled, reklo. Neće biti lako i zato očekujem punu halu i podršku publike u ovom drebiju. Nadam se da su osetili da je došao trenutak plasmana u viši rang i da će nam pomoći u ostvarenju tog cilja – rekao je Marinović, podsećajući da će osnovci i srednjoškolci moći besplatno da uđu u halu na ulazu sa strane bedema. 

Utakmica između „Borca“ i „Splita“ biće odigrana u četvrtak 30. januara i počinje u 18 časova.

V. D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.