„MODNA REANIMACIJA“ u subotu

VREME  JE ZA MODIRANJE  I MODNU REANIMACIJU

poster2DUK tim,25.07.2017. godine –  U susret trećem izdanju DUK festivala, DUK tim organizuje Modnu Reanimaciju,veče posvećeno modi i dizajnu. U subotu 29.07.2017.godine sa početkom u 21 h publici će se predstaviti mladi i uspešni dizajner čiji su modeli obišli svet.

REFRESH YOUR STYLE , Srđan Šveljo stiže u Čačak     

Želite da izgledate kao modna ikona ili da budete stilizovani poput modnih blogerki i blogera? U tome vam može pomoći Srđan Šveljo, modni urednik i jedan od najpoznatijih domaćih stilista. Naime u sklopu zagrevanja za  veče posvećeno modi, na gradskom trgu održava se akcija REFRESH YOUR STYLE. Stoga, čačani i čačanke , prošetajte do  gradskog trga  u subotu 29.07.2017.godine u  periodu od 14 do 17h.

Tamo vas očekuje Srđan Šveljo koji će uz pomoć svog tima i ogromnog fundusa šarenolikih i unikatnih odevnih predmeta, specijalno za vas osmisliti avangardnu i atraktivnu kombinaciju.

GUFO WEAR NIKOGA NE OSTAVLJA RAVNODUŠNIM

Njeni modeli svoje mesto pronašli su u Londonu i Los Anđelesu, u moru istog nudi originalne ideje, autentične materijale, tehniku i način izrade pri čemu je svaki komad unikatan. Svetska,a naša Maja Pantović samo za vas sa svojim  modelima .

KOLEKCIJA  „B“

Inspirisana životom i smrću, mlada dizajnerka Kaja Vučićević, uvešće vas u svet kontrasta.Kontrast u boji, materijalu, silueti i odnosima svetlog i tamnog, toplog i hladnog, predstavlja dve različite, a ipak medjusobno dopunjujuće celine.

ĐORĐE  BAŠČAREVIĆ, UPADLJIVI DEZENI I ARHITEKTONSKA FORMA

 Kolekcija je inspirisana svedenim arhitektonskim formama, karakterisu je elementi radnih uniformi, krojne odlike sportske odece- sto podrazumeva funkcionalnost i lakocu prilikom nosenja, kao i upadljivi  dezeni. 

 IVAN STEPANOVIC  33 FASHION

Brend 33 nastavlja u istom pravcu, crno bez imalo belog i direktno u najbolnije tačke našeg društva. Posle Revolti “RAGNAROK” kolekcija odlučuje se da ide još dalje, u sferu koja je omražena u našem društvu, a to su navijači.

Kroz kolekciju Hooligans Brothers autor želi da približi  grupaciju navijača.

„Želim da prikažem da su i oni ljudi, puni ljubavi, koji je manifestuju na nešto drugačiji i ekstremniji način, ali poznato je da svi drugačije doživljavamo tu emociju.“

 Specijalni gosti Modne Reanimacije koji će i sami poneti neki od modela su Maja Pavlović, mis bikini fitnes  i naš proslavljeni atletičar Emir Bekrić.

Očekuje Vas još mnogo iznenađenja,budite naši dragi gosti i uverite se sami !

 Srdačno, DUK tim

Оставите одговор