Društvo

NAGRADA ZA POSLOVNI USPEH U 2020. GODINI

Privredna Komora Srbije dodelila je Kompaniji „AUTOČAČAK“ DOO Nagradu za poslovni uspeh u 2020 godini. Nagradu je lično preuzeo Milenko Kostić, osnivač i vlasnik Kompanije „AUTOČAČAK“, koja postoji već 30 godina i ostvaruje uspešnu saradnju sa ŠKODOM, punih 25 godina.

-Trudimo se da iz godine u godinu što više napredujemo, unapredimo poslovanje i idemo u korak sa vremenom.Mnogo truda, zalaganja i rada je uloženo. Kako je ova godina bila teška za sve nas zbog pandemije virusa Covid-19, koja je obeležila čitavu 2020 godinu, mi smo zadovoljni postignutim uspehom.

Sada, na kraju godine, kad se sumiraju utisci, možemo da se pohvalimo da je i ova godina bila uspešna za našu Kompaniju. Nagrade uvek obavezuju i moramo ih i ubuduće opravdati – ističe Milenko Kostić.

Ovo je druga nagrada koju je Kompanija „AUTOČAČAK“ DOO dobila za 2020. godinu. Prvo je bilo priznanje Regionalne Privredne komore Kraljevo, uručeno vlasniku Kompanije Kostiću u Gornjem Milanovcu, a potom je usledilo i ovo od Privredne komore Srbije. Inače, u vitrinama „AUTOČAČKA“, samo od Privrednih komora na državnom i regionalnom nivou, nalazi se više od 15 priznanja za uspešno poslovanje tokom tri decenije postojanja i rada.

Z.L.S.    

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.