Region

NASTUP „ETHNO JAZZ ORCHESTRA“ U BEOGRADU – KLUB „SOUL SOCIETY“ (31. 3. 2018. u 22 h)

PREDSTAVLJAMO VAM „ETHNO JAZZ ORCHESTRA – EJO“
NASTUP U BEOGRADU – KLUB „SOUL SOCIETY“ 31. 3. 2018.  22h

Grupa Ethno jazz orchestra nastala je 2013. godne, dok u trenutnom sastavu nastupa od sredine 2017. godine. Grupa broji sedam članova među kojima su i trojica čačana, Aleksandar Alempijević, perkusije, Stevan Milijanović, klavijature i Aleksa Milijanović, bubnjevi i gitara. Pored njih u grupi su Milica Dobrić i Nataša Pejčić, vokali, Armand Mesaroš, bas gitara i Aleksandar Jovan Krstić, umetnik na narodnom duvačkom instrumentu kaval.

Grupa izvodi tradicionalne pesme balkanskog podneblja u novim modernijim aranžmanima sa primesama etno, fusion jazz i afro zvuka. Autor predivnih aranžmana je Stevan Milijanović. Miks i mastering za pesmu „Rasti, rasti moj zeleni bore“ uradio je Marijo Pajić (Studio Coda), a za pesmu „Aj kad zapevam ja“ Marko Perić. Muziku prate i predivno osmišljeni i snimljeni spotovi. Njihov rad je zapažen i van granica naše zemlje, pa su tako u januaru 2018. godine dve njihove numere duže vreme bile na 1. i 2. mestu na kanadskom etno veb protalu „Ethno Cloud“ (https://ethnocloud.com/).

Muziku grupe „Ethno jazz orchestra“ možete pratiti na njihovom Jutjub kanalu (https://www.youtube.com/cha…/UC5g4fQNtUHQqD46oXocf46g/videos). Juče je objavljen spot za pesmu „Rasti, rasti moj zeleni bore“ (https://www.youtube.com/watch?v=egYsiVrkvho), a pre par meseci spot za pesmu „Aj kad zapevam ja“ (https://www.youtube.com/watch?v=GJmxanzRz9s).

Grupa nastupa u Beogradu u subotu 31. marta 2018. godine, od 22 časa, u Beogradskom kluby „Soul society“ (Stari BITEF), Drinčićeva 1, Beograd (kontakt telefon 063/377-420). Cena ulaznice je 300 dinara. Pozivamo sve one koji žele da uzivaju u dobroj muzici i ugođaju da dođu i podrže nastup naših zemljaka u Beogradu.

S poštovanjem,
Udruženje Čačana u Beogradu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.