Sport

ODRŽAN TURNIR U ODBOJCI NA PESKU

Na terenu kompleksa SC ’’Mladost’’ u subotu, 5. septembra, održan je turnir u odbojci na pesku na kome je učestvovalo 30 parova svrstanih u tri kategorije.

Kod seniorki najbolje su bile Nataša Supurović i Tatjana Baštovanović iz Bajine Bašte, dok su se na drugo mesto plasirale Čačanke Jovana i Nevena Jovićević, a treću poziciju su zauzele njihove sugrađanke Anastasija Milinković i Valentina Lazarević.

Kod seniora, titula je pripala Čačanima Milošu Jezdimiroviću i Ljubiši Novakoviću koji su u finalu savladali Novopazarce Ensara Zečića i Emira Škrijelja. Treća je čačanska kombinacija Damjan Pantović i Aleksa Mijatović.

U mešovitim parovima prvo mesto pripalo je Neveni Jovićević i Ensaru Zečiću, drugi su Milica Kuzmanović i Damjan Pantić, a treći Iva Bukumirić i Lazar Kovačević.

– Uspeli smo da održimo ovaj turnir pridržavajući se svih mera zaštite. Da nije bila ovakva situacija učesnika bi bilo još i više. Ipak smo zadovoljni, jer su nam došli timovi iz Novog Pazara, Kruševca, Kraljeva – rekla je Jovana Jovićević koja je sa svojom sestrom Nevenom pokrenula inicijativu da dođe do održavanja ovog sportskog događaja.

Jovana i Nevena Jovićević

Pomoć u organizaciji pružio je Odbojkaški klub ’’Čačak’’, dok je pehare, medalje i nagrade za pobednike obezbedio SC ’’Mladost’’.

V. D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.