Privreda

PORODICA KREATIVNIH LJUDI

KOMPANIJA „TIFFANY“ PROSLAVILA 35 GODINA RADA

Biti uspešan preduzetnik u 21. veku je možda lako. Ali, napraviti priču jedne porodice koja već 35 godina uspešno odoleva svakodnevnim izazovima, to je već druga priča.

Pre 35 godina TIFFANY je bila samo zamisao u glavama njenih vlasnika. Danas je to porodica kreativaca koji puni snage, entuzijazma i ideja diktiraju modne trendove u Srbiji i regionu i trude se da svojim kupcima izađu u susret i njihov dan učine lepšim i prijatnijim.

Sada to više nije samo priča krpica, kaputa, suknji ili ešarpi, već velike pažnje posvećene svakom detalju i niti koja je utkana u svaki komad garderobe. Danas je tu reč o ljubavi prema modi koja nas pokreće.

Za ovih 35 godina prošli smo dug put.

Od proizvodnje džinsa po kome smo bili prepoznatljivi, preko dečijih i tinejdž kolekcija, pa sve do TIFFANY modela koji oslikavaju savremenu poslovnu ženu i elegantnog muškarca, s vremenom se menjao i naš pristup u skladu sa zahtevima tržišta. Ono što je ostalo isto je kvalitet.

I ekipa. Retko koja kompanija može da se pohvali sa članovima koji ih prate od samog početka. A TIFFANY može i to. Zato neskromno moramo da pomenemo dve koleginice Snežanu Rajičić i Miru Ljubičić, kao i kupca Mirka Stanojevića koji predstavljaju jedan od temelja funkcionisanja naše velike porodice.

I zato ćemo nastojati da u budućem periodu budemo još bolji.

Poverenje se vraća poverenjem. Ovih prvih 35 godina je dokaz za to. Zato posebnu zahvalnost dugujemo i velikom broju saradnika koji nas neumorno prate sve ove godine. Akcenat bismo stavili na ekipu profesionalaca iz Doma kulture bez kojih TIFFANY ne bi bio to što jeste.

I to nije kraj. Nove pobede i uspesi nam tek predstoje. I sigurni smo da će uz vašu podršku u buduće sve biti lakše i lepše.

Vaš TIFFANY

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.