Društvo

Туристичка организација Чачка добитник награде „Туристички цвет“

Туристичка организација Чачка добитник престижне награде „Туристички цвет“


У Опери и театру „Мадленианум“ у Београду јуче су уручене традиционалне награде „Туристички цвет“, које Туристичка организација Србије додељује за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга и за допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма Србије. На овогодишњи конкурс за награду „Туристички цвет“ стигао је велики број пријава, а петочлани жири и интернет публика одлучивали су о добитницима награде.
Туристичка организација Чачка добитник је награде „Туристички цвет“, за најбољу туристичку организацију у Србији. Ова престижна награда уручена је директору Туристичке организације Чачка Војину Јаковљевићу.


Туристичка организација Чачка је интензивним промотивним активностима и великим бројем пројектних активности, које су реализоване у претходном периоду, доказала да је Чачак дестинација која пружа квалитетну и разноврсну туристичку понуду и доприноси развоју и промоцији туризма Србије – истичу у ТОЧ-у.
Програм ревитализације Предела изузетних одлика „Овчарско-кабларска клисура“ покренут је на иницијативу Туристичке организације Чачка. Влада Републике Србије препознала је значај овог подручја и одобрила средства кроз ресорна министарства за реализацију бројних пројеката: изградњу пристаништа на језеру Међувршје, централног трга у Овчар Бањи, амфитеатра и парка у Овчар Бањи, Природњачког центра у Овчар Бањи, реконструкцију пута до врха Каблара, железничке станице у Овчар Бањи. Овим пројектним активностима и додатним садржајима у Овчарско-кабларској клисури унапређена је туристичка понуда и омогућен развој различитих видова туризма.
Туристичка организација Чачка ће, кажу овогодишњи добитници „Туристичког цвета“, наставити са реализацијом промотивних и пројектних активности, у циљу унапређења и развоја туристичке понуде Чачка и промоције туризма Србије.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.