пијаца Фото: В. Ј.
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

Фото: В. Ј.
     НАЗИВ РОБЕ   4. 7.
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 300-650
Паприка 150-300
Парадајз 150-250
Краставци 90-120
Тиквице 80-100
Цвекла 150
Спанаћ  
Купус 70-100
Целер 250-500
Першун веза 50
Шаргарепа 150-200
Зелени лист купуса 100
Зелена салата 50
Црни лук 100-120
Бели лук 800-1000
Шампињони 350-400
Броколи 400
Празилук 300
Карфиол 300
Плави патлиџан 350
Кисели купус 200-250
Млади лук (веза) 50
Ротква  
Ротквице 60-80
Боранија 350-500
Млади кромпир 80-120
Крушке 300-400
Јабуке 100-220
Шљиве 200-300
Грожђе  
Лубенице 80
Мед 1000-1300
Диње 130-150
Суве шљиве 400-550
Купине 800
Вишња 300-350
Трешње 800-1000
Кајсије 450-500
Брескве 250-300
Јагоде  
Малине 1000
Лимун 320
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 210-250
Лешници 1кг 1200-1500
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 299-500
Јаја 12-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад  
Овце  
Јагњад  
Пшеница 40
Кукуруз 35
Јечам 40
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 749
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 469
ГИРИЦЕ 299
ОСЛИЋ ХЕК 569
ФИЛЕТ СОМА 519
СКУША 529
ХАРИНГА 399
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 399

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.