Aktuelno Društvo

Intervju: MILUTIN MILOŠEVIĆ, BIVŠI GIMNAZIJALAC, DANAS POZNATI GLUMAC

Nekadašnji gimnazijalac Milutin Milošević, rođen 28. decembra 1981. u Čačku, danas je poznati filmski, televizijski i pozorišni glumac. Glumu je diplomirao na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesorke Gordane Marić. Proslavila ga je glavna uloga u filmu “Beogradski fantom”, iz 2009. godine, u kojem je tumačio lik Vlade Vasiljevića, beogradskog fantoma. Zanimljivo je da u celom filmu nije izgovorio nijednu reč, a svojevremeno je izjavio da mu je ta uloga bila veliki izazov. Wegova prva uloga bila je u filmu “Kordon”, potom su usledile i role u ostvarenjima “Sasvim obična priča”, “Košarkaši”, “Sveti Georgije ubiva aždaju”, a zapaženu ulogu je ostvario i u televizijskoj seriji “Žene sa Dedinja”. Poznat je i po radu u pozorištu “Atelje 212”.

Još na samom početku karijere ostavljao je utisak glumca sa izgrađenim glumačkim karakterom, što ga nije zavelo da postane “umišljena zvezda”, već naprotiv, postao je dobar čovek sa stavom, koga posebno krase porodično vaspitanje i lepi maniri. Ako je verovati društvenim mrežama, ovom šarmantnom glumcu se smeši i titula “Najzgodniji srpski tata”. Ipak, najdraža mu je uloga oca, jer se svakodnevno “dokazuje” svojim dečacima, od tri i jedne godine. Priznaje, nije baš lako.

Naravno, i on je bio “vrcavi” srednjoškolac, sa nemirlucima koji karakterišu ovo đačko doba, o čemu je, pored ostalog, rado govorio za “Čačanski glas”.

CEO INTERVJU PROČITAJTE U DANAŠNJEM IZDANJU „ČAČANSKOG GLASA“

Оставите одговор