
| НАЗИВ РОБЕ | 24.07. |
| Пројино брашно | 80-90 |
| Кромпир | 50-60 |
| Пасуљ | 200-400 |
| Паприка | 100-250 |
| Парадајиз | 50-100 |
| Краставци | 50-60 |
| Тиквице | 60-80 |
| Цвекла | 80-100 |
| Спанаћ | |
| Купус | 25-40 |
| Целер | 350 |
| Першун веза | 30 |
| Шаргарепа | 80-100 |
| Зелени лист купуса | 50 |
| Зелена салата | 30-40 |
| Црни лук | 70-100 |
| Бели лук | 800-1000 |
| Шампињони | 200 |
| Броколи | 250-300 |
| Празилук | 200 |
| Карфиол | 250-300 |
| Плави патлиџан | 250 |
| Кисели купус | 150 |
| Млади лук (веза) | |
| Лубенице | 40 |
| Кајсије | 200 |
| Брескве | 70-80 |
| Нектарине | 80-90 |
| Крушке | 80-120 |
| Вишње | 90-100 |
| Боровнице | 1000 |
| Шумске јагоде | |
| Боранија | 140-200 |
| Мед | 700-800 |
| Јабука | 40-180 |
| Ротквице | 50 |
| Суве шљиве | 250-350 |
| Трешње | |
| Јужно воће | 120-250 |
| Шљиве | 60 |
| Лешници 1кг | 1200 |
| Језгра ораси | 800-1000 |
| Очишћена живина | 200-370 |
| Јаја | 8-13 |
| Кајмак | 700-850 |
| Сир | 250-500 |
| Пршута | 1000-1800 |
| Сланина | 350-800 |
| Суџук | 800 |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | |
| Прасад | 180-200 |
| Овце | 120-130 |
| Јагњад | 200 |
| Пшеница | 25 |
| Кукуруз | 20 |
| Јечам | 25 |
| КВАНТАШ | 24.07. |
| Вишња | 50 |
| Млади кропир | 30 |
| Краставац | |
| Купус | 15 |
| Парадајз | 50-60 |
| Нектарина | 50 |
| Кајисије | |
| Крушке | 60-70 |
| Бресква | 50 |
| Боранија | |
| Лубенице | 30 |
| НАЗИВ РОБЕ | 24.07. |
| ШАРАН | 469 |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 525 |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 359 |
| ОСЛИЋ КРУПНИ | 149 |
| ОСЛИЋ ХЕК | 409 |
| ФИЛЕТ СОМА | 295 |
| СКУША | 349 |
| ХАРИНГА | 249 |
| ПАСТРМКА | 589 |




