Фото Дом културе
Kultura Kultura

ПРОГРАМ ДОМА КУЛТУРЕ за среду и четвртак

СРЕДА, 29. СЕПТЕМБАР

Велика сала Дома културе, у 19:30 часова

ФУНКЦИОНАЛНА ХРАНА 21. ВЕКА – ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ ИЗ ПЕРСПЕКТИВЕ НАУЧНИКА

Пројекат – ФУНКЦИОНАЛНА ХРАНА 21. ВЕКА – ПРИРОДНИ ПРОИЗВОДИ ИЗ ПЕРСПЕКТИВЕ НАУЧНИКА је базиран на експерименталним подацима у току дугогодишњег научног рада чланова тима, који ће на сликовит начин представити значај хране и природних производа. Овим пројектом би започела промоција валидираних научних резултата, који су недовољно познати широј јавности, укључујући и ученике средњих и основних школа. У оквиру пројекта учесници ће се упознати са савременим достигнућима у овој области, што ће бити представљено кроз занимљив садржај којим ће се природни производи пореклом из биљака и гљива приказати као биолошки агенси који имају потенцијал за примену у фармацији, медицини и индустрији хране.

Гости – Научници са Института за биолошка истраживања “Синиша Станковић“, института од националног значаја за Републику Србију, Универзитета у Београду.

ЧЕТВРТАК, 30. СЕПТЕМБАР

Велика сала у 20:00

Позоришна представа ДОК НАС СМРТ НЕ РАЗДВОЈИ 

Позоришни комад Мире Фурлан „Док нас смрт не раздвоји“ је породична драма чији су садржај и форма на висини најбољих драмских писаца двадесетог века и почетка новог миленијума. Четири лица нашег писца: Бланка, Љубић, Мина и Мартин су створени списатељским талентом ослобођеним од свега познатог у драмској литератури. Космичка мистерија о највећој тајни узрока Света – љубави и нестајању достојно памети и таленту свих нас.

Играју: Анита Манчић, Јасна Ђуричић, Мики Манојловић, Јована Гавриловић, Бора Ђорђевић и Душан Павловић.

Цене улазница су 1000 и 1200 динара.

Велика сала у 20:00

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.