Selo

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ПУТА ПРИЈЕВОР – ТРБУШАНИ

Данас су завршени реконструкцијa и асфалтирањe општинског пута од школе у Пријевору до школе у Трбушанима и даље до раскрснице са државним путем, код Комуне, у укупној дужини од 4.470 метара, ширине пет метара.


Овај пут је претрпео велика оштећења услед прекомерног коришћења током изградње деонице ауто-пута „Милош Велики“, од Прељине до Паковраћа.


Захваљујући подршци Министарства грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре и министра Горана Весића, Јавног предузећа „Путеви Србије“ и директора Зорана Дробњака и надзорној Централној путној лабораторији – ЦПЛ, у сарадњи са кинеском компанијом China Communications Construction Company Ltd (CCCC),  ови радови су успешно завршени и представљају почетак рехабилитације свих путева који су претрпели оштећења на исти начин.


– Радове је свакодневно пратио наш колега господин Раде Ћирковић, трудећи се да у току њиховог извођења буду решени бројни проблеми, који се, пре свега, односе на одводњавање пута, регулисање нивелете пута и прикључака на пут великог броја домаћинстава и привредних субјеката дуж целе трасе. Уз велико залагање градоначелника Чачка Милуна Тодоровић, помоћника градоначелника Милоша Стеванића и нашег предузећа, у наредном периоду нас очекују и реконструкција преосталих 20 км свих путева који су претрпели оштећења током изградње ауто-пута – саопштавају из ЈП „Градац“.

Фото: ЈП „Градац“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.