ПОВРЋЕ
кромпир 40 – 60
пасуљ 200 – 350
паприка 50 – 150
парадајз 50 – 80
краставац 50 – 80
тиквице 40 – 60
цвекла 100 – 110
боранија 60 – 120
купус 30 – 40
целер 200
першун 30
шаргарепа 100 – 120
зелени лист купуса 30 – 70
зелена салата 50 – 70
црни лук 50 – 80
бели лук кг 450 – 500
шампињони 200
броколи 250
празилук 200
карфиол 150
плави патлиxан 150
кисели купус 150
ВОЋЕ
малине 300
трешње 130 – 150
шљиве 30 – 50
лубенице 25 – 35
јабуке 50 – 150
крушке 40 – 80
грожђе 80 – 140
бресква 60 – 80
суве шљиве 400 – 500
јужно воће 100 – 250
лешници кг 1.000 – 1.200
ораси кг 1.000 – 1.200
МЛЕЧНА ПИЈАЦА
пројино брашно 80 – 90
пилићи 210 – 370
јаја 6 – 13
кајмак 500 – 700
сир 200 – 400
пршута 1.000 – 1.800
сланина 350 – 900
суxук 800
СТОЧНА ПИЈАЦА
телићи – нема
товљеници – нема
прасићи 180 -200
овце 120 – 130
јагњад 240
пшеница 25
кукуруз 23
јечам 23