
| НАЗИВ РОБЕ | 07. 03. |
| Пројино брашно | 100-120 |
| Кромпир | 80-100 |
| Пасуљ | 300-650 |
| Паприка | 450 |
| Парадајз | 300-350 |
| Краставци | 300-350 |
| Тиквице | 300 |
| Цвекла | 100 |
| Спанаћ | 200 |
| Купус | 130-200 |
| Целер | 250-500 |
| Першун веза | 50 |
| Шаргарепа | 100 |
| Зелени лист купуса | 100 |
| Зелена салата | 50-60 |
| Црни лук | 100 |
| Бели лук | 800-1000 |
| Шампињони | 400 |
| Броколи | 400 |
| Празилук | 200 |
| Карфиол | |
| Плави патлиџан | 400 |
| Кисели купус | 250-300 |
| Млади лук (веза) | 50 |
| Ротква | 100-120 |
| Ротквице | 50-70 |
| Боранија | |
| Корнишони | |
| Крушке | 120-340 |
| Јабуке | 50-200 |
| Шљиве | |
| Грожђе | |
| Лубенице | |
| Мед | 1000-1300 |
| Диње | |
| Суве шљиве | 400-500 |
| Купине | |
| Боровница | |
| Мушмуле | 200 |
| Брескве | |
| Смокве | |
| Малине | |
| Лимун | 180 |
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 130-220 |
| Лешници 1кг | 1500 |
| Језгра ораси | 1200 |
| Очишћена живина | 299-500 |
| Јаја | 10-20 |
| Кајмак | 1000-1500 |
| Сир | 500-900 |
| Пршута | 1500-3000 |
| Сланина | 800-1400 |
| Суџук | 1400 |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | |
| Прасад | |
| Овце | |
| Јагњад | |
| Пшеница | 30 |
| Кукуруз | 30 |
| Јечам | 30 |
| ШАРАН | 749 |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 749 |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 449 |
| ГИРИЦЕ | 299 |
| ОСЛИЋ ХЕК | 569 |
| ФИЛЕТ СОМА | 499 |
| СКУША | 499 |
| ХАРИНГА | 399 |
| ПАСТРМКА | 799 |
| ТОЛСТОЛОБИК | 399 |





