ПИЈАЦА, ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

ПИЈАЦА, ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
ФОТО: ДАРКА СИМЕУНОВИЋ
Пројино брашно 100-150
Кромпир 80-100
Пасуљ 300-650
Паприка 400-500
Парадајз 220-300
Краставци 150-160
Тиквице 200-250
Цвекла 120
Спанаћ 160
Купус 150
Целер 250-500
Першун веза 50
Шаргарепа 100-120
Зелени лист купуса 50-80
Зелена салата 50
Црни лук 100-120
Бели лук 800-1000
Шампињони 350-400
Броколи 350
Празилук 250
Карфиол 350
Плави патлиџан 350
Кисели купус 200-250
Млади лук (веза) 50
Ротква 180-200
Ротквице 60
Боранија 500-600
Млади кромпир 250-300
Крушке 340-400
Јабуке 80-180
Шљиве  
Грожђе  
Лубенице  
Мед 1000-1300
Диње  
Суве шљиве 400-550
Купине  
Боровница  
Мушмуле  
Брескве  
Јагоде 500
Малине  
Лимун 250-280
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 140-260
Лешници 1кг 1200-1500
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 299-500
Јаја 12-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 450
Овце  
Јагњад 500-600
Пшеница 35
Кукуруз 30
Јечам 35
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 749
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 469
ГИРИЦЕ 299
ОСЛИЋ ХЕК 569
ФИЛЕТ СОМА 519
СКУША 529
ХАРИНГА 399
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 399

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.