
НАЗИВ РОБЕ | 02. 05 | 09. 05 |
Пројино брашно | 100-150 | 100-120 |
Кромпир | 80-100 | 80-100 |
Пасуљ | 300-650 | 300-650 |
Паприка | 400-500 | 400-500 |
Парадајз | 220-300 | 180-300 |
Краставци | 150-160 | 140-160 |
Тиквице | 200-250 | 160 |
Цвекла | 120 | 120 |
Спанаћ | 160 | 160 |
Купус | 150 | 130 |
Целер | 250-500 | 250-500 |
Першун веза | 50 | 50 |
Шаргарепа | 100-120 | 100-120 |
Зелени лист купуса | 50-80 | 80 |
Зелена салата | 50 | 50 |
Црни лук | 100-120 | 100-120 |
Бели лук | 800-1000 | 800-1000 |
Шампињони | 350-400 | 350-400 |
Броколи | 350 | 350 |
Празилук | 250 | 200 |
Карфиол | 350 | 350 |
Плави патлиџан | 350 | 350 |
Кисели купус | 200-250 | 200-250 |
Млади лук (веза) | 50 | 50 |
Ротква | 180-200 | 180-200 |
Ротквице | 60 | 60 |
Боранија | 500-600 | 450-500 |
Млади кромпир | 250-300 | 220-250 |
Крушке | 340-400 | 300-400 |
Јабуке | 80-180 | 80-180 |
Шљиве | ||
Грожђе | ||
Лубенице | ||
Мед | 1000-1300 | 1000-1300 |
Диње | ||
Суве шљиве | 400-550 | 400-550 |
Купине | ||
Боровница | ||
Мушмуле | ||
Брескве | ||
Јагоде | 500 | 450-600 |
Малине | ||
Лимун | 250-280 | 280 |
Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 140-260 | 200-250 |
Лешници 1кг | 1200-1500 | 1200-1500 |
Језгра ораси | 1200 | 1200 |
Очишћена живина | 299-500 | 299-500 |
Јаја | 12-20 | 12-20 |
Кајмак | 1000-1500 | 1000-1500 |
Сир | 500-900 | 500-900 |
Пршута | 1500-3000 | 1500-3000 |
Сланина | 800-1400 | 800-1400 |
Суџук | 1400 | 1400 |
СТОЧНА ПИЈАЦА | ||
Телад | ||
Дебеле свиње | ||
Прасад | 450 | |
Овце | ||
Јагњад | 500-600 | |
Пшеница | 35 | 35 |
Кукуруз | 30 | 30 |
Јечам | 35 | 35 |
ШАРАН | 749 | 749 |
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 749 | 749 |
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 469 | 469 |
ГИРИЦЕ | 299 | 299 |
ОСЛИЋ ХЕК | 569 | 569 |
ФИЛЕТ СОМА | 519 | 519 |
СКУША | 529 | 529 |
ХАРИНГА | 399 | 399 |
ПАСТРМКА | 799 | 799 |
ТОЛСТОЛОБИК | 399 | 399 |