ПИЈАЦА. Фото: Мима Зиндовић
Društvo

ЧАЧАНСКИ ПИЈАЧНИ БАРОМЕТАР

     НАЗИВ РОБЕ   23. 05.
Пројино брашно 100-120
Кромпир 80-100
Пасуљ 300-650
Паприка 300-450
Парадајз 180-280
Краставци 130-160
Тиквице 120
Цвекла 120
Спанаћ 160
Купус 80-100
Целер 250-500
Першун веза 50
Шаргарепа 100-120
Зелени лист купуса 100
Зелена салата 50
Црни лук 100-120
Бели лук 800-1000
Шампињони 350-400
Броколи 350
Празилук 200
Карфиол 350
Плави патлиџан 350
Кисели купус 200-250
Млади лук (веза) 40-50
Ротква  
Ротквице 60
Боранија 450-500
Млади кромпир 200-250
Крушке 340-400
Јабуке 80-180
Шљиве  
Грожђе  
Лубенице 180
Мед 1000-1300
Диње  
Суве шљиве 400-550
Купине  
Боровница  
Трешње 1400
Кајсије 600
Брескве 600
Јагоде 400-500
Малине  
Лимун 280
Јужно воће (поморанџе,мандарине) 230-250
Лешници 1кг 1200-1500
Језгра ораси 1200
Очишћена живина 299-500
Јаја 12-20
Кајмак 1000-1500
Сир 500-900
Пршута 1500-3000
Сланина 800-1400
Суџук 1400
СТОЧНА ПИЈАЦА  
Телад  
Дебеле свиње  
Прасад 420
Овце  
Јагњад  
Пшеница 35
Кукуруз 33
Јечам 35
ШАРАН 749
ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ 749
ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ 469
ГИРИЦЕ 299
ОСЛИЋ ХЕК 569
ФИЛЕТ СОМА 519
СКУША 529
ХАРИНГА 399
ПАСТРМКА 799
ТОЛСТОЛОБИК 399

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.