
| НАЗИВ РОБЕ | 03. 01. | 
| Пројино брашно | 100-120 | 
| Кромпир | 80-100 | 
| Пасуљ | 350-700 | 
| Паприка | 150-450 | 
| Парадајз | 180-350 | 
| Краставци | 180-300 | 
| Тиквице | 350 | 
| Цвекла | 100-120 | 
| Спанаћ | 250 | 
| Купус | 80-100 | 
| Целер | 250-500 | 
| Першун веза | 50 | 
| Шаргарепа | 100-150 | 
| Зелени лист купуса | 100 | 
| Зелена салата | 60-90 | 
| Црни лук | 80-120 | 
| Бели лук | 700-1000 | 
| Шампињони | 350-400 | 
| Броколи | 450 | 
| Празилук | 150 | 
| Карфиол | 100-150 | 
| Плави патлиџан | 350 | 
| Кисели купус | 200-250 | 
| Млади лук (веза) | 50 | 
| Ротква | 100-120 | 
| Ротквице | 80 | 
| Боранија | |
| Корнишони | |
| Крушке | 150-250 | 
| Јабуке | 50-150 | 
| Шљиве | |
| Грожђе | 300-350 | 
| Лубенице | |
| Мед | 1000-1500 | 
| Диње | |
| Суве шљиве | 400-550 | 
| Купине | |
| Боровница | |
| Мушмуле | 100-200 | 
| Брескве | |
| Смокве | |
| Малине | |
| Лимун | 160 | 
| Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 140-280 | 
| Лешници 1кг | 1500 | 
| Језгра ораси | 1200 | 
| Очишћена живина | 299-500 | 
| Јаја | 8-20 | 
| Кајмак | 1000-1500 | 
| Сир | 500-900 | 
| Пршута | 1500-3000 | 
| Сланина | 800-1400 | 
| Суџук | 1400 | 





