| НАЗИВ РОБЕ | 09. 07. | |
| Пројино брашно | 80-90 | |
| Кромпир – млади | 60-70 | |
| Пасуљ | 200-400 | |
| Паприка | 100-200 | |
| Парадајз | 50-130 | |
| Краставци | 80-100 | |
| Тиквице | 50-60 | |
| Цвекла | 100-120 | |
| Спанаћ | ||
| Купус | 60-70 | |
| Целер | 250 | |
| Першун веза | 30 | |
| Шаргарепа | 100-150 | |
| Зелени лист купуса | 50 | |
| Зелена салата | 50 | |
| Црни лук | 80 | |
| Бели лук | 700 | |
| Шампињони | 200 | |
| Броколи | 250 | |
| Празилук | 200 | |
| Карфиол | 250 | |
| Плави патлиџан | 200 | |
| Кисели купус | 120 | |
| Млади лук (веза) | 50 | |
| Корнишони | 70-90 | |
| Ротква | ||
| Ротквице | ||
| Боранија | 200-250 | |
| Грaшак | ||
| Крушке | 150 | |
| Јабуке | 40-100 | |
| Боровнице | 1000 | |
| Трешње | 200 | |
| Kајсије | 150 | |
| Грожђе | ||
| Мед | 800-1000 | |
| Нектарине | 150 | |
| Брескве | 150 | |
| Суве шљиве | 400-500 | |
| Диње | 80-100 | |
| Лубенице | 60 | |
| Купине | 400 | |
| Малине | 500 | |
| Шљиве | 150 | |
| Јагоде | 300 | |
| Лимун | 140-180 | |
| Јужно воће | 110-180 | |
| Лешници 1кг | 1000-1200 | |
| Ораси, језгра | 800-1000 | |
| Очишћена живина | 200-370 | |
| Јаја | 8-14 | |
| Кајмак | 600-850 | |
| Сир | 250-500 | |
| Пршута | 900-1900 | |
| Сланина | 350-800 | |
| Суџук | 800 | |
| 100 | ||
| СТОЧНА ПИЈАЦА | 09.07. | |
| Телад | ||
| Дебеле свиње | ||
| Прасад | 230-240 | |
| Овце | 110-120 | |
| Јагњад | 250 | |
| Пшеница | 30 | |
| Кукуруз | 30 | |
| Јечам | 30 |
| НАЗИВ РОБЕ | 09.07. | |
| ШАРАН | 399 | |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 460 | |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 359 | |
| ГИРИЦЕ | 149 | |
| ОСЛИЋ ХЕК | 409 | |
| ФИЛЕТ СОМА | 295 | |
| СКУША | 349 | |
| ХАРИНГА | 249 | |
| ПАСТРМКА | 519 |





