На Факултету техничких наука у Чачку додељени су Златни индекси студентима који су уписали факултет пре пола века…
Честитамо!

НАЗИВ РОБЕ 01. 11. Пројино брашно 100-120 Кромпир 80-100 Пасуљ 350-700 Паприка 100-350 Парадајз 150-250 Краставци 150-200 Тиквице 180-200 Цвекла 120 Спанаћ 250 Купус 80-100 Целер 250-500 Першун веза 50 Шаргарепа 100-150 Зелени лист купуса 100 Зелена салата 90 Црни лук 80-120 Бели лук 700-1000 Шампињони 350 Броколи 300 Празилук 200 Карфиол 150-200 Плави патлиџан […]
Пљускови и прилази зградама, паркинг местима, пролазима и осталим површинама често међу нашим суграђанима изазивају недоумице за које не знају решења. Након приказа са фотографија остаје незнатно измењена констатација – лакше је препливати него заобићи. М.М.