
| Р.бр | НАЗИВ РОБЕ | 15. 11. |
| 1. | Пројино брашно | 100-120 |
| 2. | Кромпир | 80-100 |
| 3. | Пасуљ | 350-700 |
| 3. | Паприка | 100-280 |
| 4. | Парадајз | 150-250 |
| 5. | Краставци | 150-200 |
| 6. | Тиквице | 250 |
| 7 | Цвекла | 120 |
| 8 | Спанаћ | 300 |
| 9 | Купус | 80-100 |
| 10 | Целер | 250-500 |
| 11 | Першун веза | 50 |
| 12 | Шаргарепа | 100-150 |
| 13 | Зелени лист купуса | 100 |
| 14 | Зелена салата | 90 |
| 15 | Црни лук | 80-120 |
| 16 | Бели лук | 700-1000 |
| 17 | Шампињони | 350 |
| 18 | Броколи | 300 |
| 19 | Празилук | 200 |
| 20 | Карфиол | 200 |
| 21 | Плави патлиџан | 100-150 |
| 22 | Кисели купус | 200-250 |
| 23 | Млади лук (веза) | 50 |
| 24 | Ротква | 120 |
| 25 | Ротквице | 80 |
| 26 | Боранија | 350-400 |
| 27 | Корнишони | 150-180 |
| 28 | Крушке | 120-300 |
| 29 | Јабуке | 50-150 |
| 30 | Шљиве | |
| 31 | Грожђе | 300-500 |
| 32 | Лубенице | |
| 33 | Мед | 1000-1500 |
| 34 | Диње | |
| 35 | Суве шљиве | 400-550 |
| 36 | Купине | |
| 37 | Боровница | |
| 38 | Мушмуле | 300 |
| 39 | Брескве | |
| 40 | Смокве | |
| 41 | Малине | |
| 42 | Лимун | 180 |
| 43 | Јужно воће (поморанџе,мандарине) | 200-280 |
| 44 | Лешници 1кг | 1500 |
| 45 | Језгра ораси | 1000 |
| 46 | Очишћена живина | 299-500 |
| 47 | Јаја | 8-20 |
| 48 | Кајмак | 1000-1500 |
| 49 | Сир | 500-900 |
| 50 | Пршута | 1500-3000 |
| 51 | Сланина | 800-1400 |
| 52 | Суџук | 1400 |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | 280 |
| Прасад | |
| Овце | 220 |
| Јагњад | 500 |
| Пшеница | 30 |
| Кукуруз | 30 |
| Јечам | 30 |
| ШАРАН | 749 |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 699 |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 429 |
| ГИРИЦЕ | 269 |
| ОСЛИЋ ХЕК | 599 |
| ФИЛЕТ СОМА | 499 |
| СКУША | 429 |
| ХАРИНГА | 339 |
| ПАСТРМКА | 799 |
| ТОЛСТОЛОБИК | 499 |





