| Пројино брашно | 80-90 |
| Кромпир – млади | 50-70 |
| Пасуљ | 200-400 |
| Паприка | 100-150 |
| Парадајз | 100-150 |
| Краставци | 80-120 |
| Тиквице | 70 |
| Цвекла | 100-120 |
| Спанаћ | |
| Купус | 50-60 |
| Целер | 250 |
| Першун веза | 30 |
| Шаргарепа | 100-150 |
| Зелени лист купуса | 50-60 |
| Зелена салата | 80 |
| Црни лук | 80-100 |
| Бели лук | 700 |
| Шампињони | 200 |
| Броколи | 250 |
| Празилук | 200 |
| Карфиол | 250 |
| Плави патлиџан | 200 |
| Кисели купус | 120 |
| Млади лук (веза) | |
| Корнишони | 100-120 |
| Ротква | |
| Ротквице | |
| Боранија | 300 |
| Крушке | 100-150 |
| Јабуке | 40-100 |
| Боровнице | 800-1000 |
| Трешње | 150 |
| Kаjсије | 200 |
| Мед | 800-1000 |
| Нектарине | 80-130 |
| Брескве | 100-150 |
| Суве шљиве | 500 |
| Лубенице | 35 |
| Купине | 400 |
| Малине | 600 |
| Шљиве | 50-70 |
| Јагоде | |
| Лимун | 200 |
| Јужно воће | 90-200 |
| Лешници, 1 кг | 1000-1200 |
| Ораси, језгра | 800-1000 |
| Очишћена живина | 200-370 |
| Јаја | 8-14 |
| Кајмак | 600-850 |
| Сир | 250-500 |
| Пршута | 900-1900 |
| Сланина | 350-800 |
| Суџук | |
| СТОЧНА ПИЈАЦА | |
| Телад | |
| Дебеле свиње | |
| Прасад | 220-240 |
| Овце | 110-120 |
| Јагњад | 230-250 |
| Пшеница | 30 |
| Кукуруз | 30 |
| Јечам | 30 |
| ШАРАН | 399 |
| ЛИГЊЕ КОЛУТИЋИ | 4169 |
| ОСЛИЋ ХЕК, БЕЛИ | 359 |
| ГИРИЦЕ | 149 |
| ОСЛИЋ ХЕК | 409 |
| ФИЛЕТ СОМА | 295 |
| СКУША | 349 |
| ХАРИНГА | 249 |
| ПАСТРМКА | 519 |





